Filtning

Filtning: Den perfekte overflade

En jævn og glat overflade er essentiel for at skabe ro i et rum. Hos Niels A. Nielsen & Søn tilbyder vi filtning af vægge og lofter. Vi anvender kun materialer af høj kvalitet, så du er garanteret et stærkt og holdbart resultat. Vores malere anvender avancerede teknikker for at opnå den perfekte overflade i henhold til dine krav og ønsker. Kontakt os allerede i dag og udforsk mulighederne!

Professionelt forarbejde af vægge og lofter

Filtning af vægge og lofter rammesætter din nye forvandling af boligen. Vi udfører filtning som forarbejde til maling eller tapet, så du får en ensartet og blød overflade. I kraft af vores mangeårige erfaring har vi omfattende viden om de forskellige typer filtmateriale såvel som påføringsteknikker. Det er din forsikring for fejlfri påføring og kompetent rådgivning ned til selv den mindste detalje. Som din samarbejdspartner gør vi en dyd ud af at skabe resultater, der ikke blot yder æstetiske fordele til det pågældende rum, men på samme tid har en høj holdbarhed.

Filtning med præcision: Derfor skal du vælge os

Det kan måske virke fristende at give sig i kast med et gør-det-selv projekt med opsætning af filt. Foretager man filtning selv, kan resultatet imidlertid forekomme ujævnt. Vælger du os, forsvinder denne risiko. Vores dygtige malere forbereder væggene ordentligt, inden filtningen påbegyndes. Udstyret med det rette værktøj og en bred erfaringsramme er du garanteret en jævn overflade uden bobler og folder, hvis du vælger os som din samarbejdspartner. Vores resultater står tidens prøve – og vi vil elske at hjælpe dig på vej i boligindretningen!

Din sønderjyske malermester

Med mere end 125 års erfaring som malermester i Sønderjylland garanterer vi professionel filtning hver gang! Vores dygtige malere er klar til at rykke ud i Aabenraa, Rødekro og Sønderborg – og de varetager altid opgaven med en kyndig hånd og et smil. Ønsker du at udforske mulighederne for filtning af vægge og lofter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 74 62 31 28 eller 29 67 82 24. Du kan også sende os en mail på info@nan.dk. Sammen skaber vi den perfekte overflade!