Maling af facader

Maling af facader: Forvandl bygningens ydre i dag!

Trænger din facade til en forvandling? Så står vi klar til at hjælpe dig hos Niels A. Nielsen & Søn. Vi er et familieejet malerfirma med erfaring, der rodfæster sig i godt håndværk og den sønderjyske ånd. Som din malermester varetager vi maling af facader for både private og erhverv i Aabenraa, Rødekro og Sønderborg. Vores store fokus på kvalitet og holdbarhed er din garanti for en flot facade året rundt. Giv os et kald og lad os forvandle din bygnings ydre i dag!

Forlæng bygningens levetid

Når det kommer til at beskytte din bygnings facade mod barske vejrforhold og skadelige solskader, er den rette facademaling en afgørende investering. Vælger du os som din samarbejdspartner, er vi med dig hele vejen – fra første overvejelse til endelig maling af facader. Vi tager udgangspunkt i din specifikke bygning og benytter os udelukkende af kvalitetsmaterialer, som garanterer et smukt resultat. Sammen kan vi forlænge bygningens levetid markant.

Farvevalg og æstetisk udtryk: Kun din fantasi sætter grænser

Vores ekspertise strækker sig til mange forskellige typer af facader – og du kan derfor trygt give os et kald, uanset om der er tale om en privatbolig eller en erhvervsbygning. Vi har erfaring med maling af facader lavet af mursten, træ, beton og meget mere. Materialet er således ingen begrænsning – heller ikke i forbindelse med dit ønske til farvevalg og endeligt udtryk. Det er med andre ord kun din fantasi, der sætter grænser, når facaden skal forvandles!

Professionel facademaling til private og erhverv

Vi har mere end 125 års erfaring som malermester i Sønderjylland, så du kan trygt overlade opgaver som maling af facader i vores hænder. Vi garanterer et arbejde, der udføres med høj faglighed og omhyggelighed. Skulle du være i tvivl om, hvilken type facademaling der egner sig bedst til din bygning, tilbyder vi rådgivning direkte på telefonen. Kontakt os allerede i dag på tlf. 74 62 31 28 og 29 67 82 24 eller send os en mail på info@nan.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!