Fuldspartling

Fejlfri finish: Professionel fuldspartling af vægge og lofter

Fuldspartling er en anden metode, vi tilbyder, som skaber en helt glat overflade på vægge og lofter. Dette skaber det perfekte udgangspunkt for senere malerarbejde eller tapetsering. Hos Niels A. Nielsen & Søn er vi eksperter i fuldspartling af vægge og lofter. Med mere end 125 års erfaring garanterer vi fejlfri finish! Kontakt os i dag for at vide mere.

Din garanti for en jævn overflade

Inden der skal males eller tapetseres, er det vigtigt, at man har en jævn og glat overflade. Uden denne kan man risikere buler og bobler, som giver et rodet udtryk til boligens æstetik. Væggene danner på mange måder udgangspunktet for et rums samlede udtryk. Dette er vi særligt opmærksomme på ved selv den mindste opgave. Vores erfarne malere skaber en fejlfri base, så du har frit legerum til senere efterbehandling af væggen.

Når der skal fuldspartles: Det skal du være opmærksom på

Fuldspartling eller filtning? Hvis du ikke er erfaren maler, kan det være vanskeligt at afgøre, hvilken løsning der egner sig bedst til din væg. Dette kan vi heldigvis hjælpe med som malermester. Som din foretrukne samarbejdspartner tilbyder vi rådgivning ned til mindste detalje – og vi varetager hver opgave med omhu for et sikkert og holdbart resultat. Fuldspartling er sædvanligvis nødvendigt, hvis du skal have sat nye vægge eller gipsplader op, eller hvis du døjer med huller, buler eller ujævnheder i vægge eller lofter. Vælger du os til opgaven, foretager vi en professionel vurdering af dine vægge og lofter. I tæt dialog med dig finder vi frem til den rette løsning, så du kan nyde et smukt resultat uden bekymringer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag!

Enhver opgave er forskellig – og derfor tager vi altid udgangspunkt i dine pågældende krav og ønsker som kunde. Vi rykker ud med kort varsel i Sønderborg, Aabenraa og Rødekro. Gennem fire generationer har vi udmærket os som sønderjydernes foretrukne malermester – og vi ville elske at gøre dine drømme til virkelighed. Hvad end du er erhvervsdrivende eller privatperson, varetager vi opgaven! Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. 74 62 31 28 og 29 67 82 24 eller send os en mail på info@nan.dk